zondag 4 november 2012

Chad Valley en enkele Cody's: nieuwe muziek in overvloed



Chad Valley - I owe you this (ft. Twin Shadow)

Chad Valley, een ontdekking! Heel erg toffe electropop, en dan nog samen met Twin Shadow (die trouwens morgen in de Botanique optreedt, een verslag volgt), dat kan niet mislopen dachten we, en inderdaad, het blijkt een fantastisch nummer te zijn. Luister vooral zelf!



Chad Valley - Fall 4 U (ft. Glasser)

We vonden het vorige nummer zodanig goed, dat we het niet konden laten nog een nummer van Chad Valley in dit overzichtje te zetten, deze keer samen met Glasser (een jaar of 2 geleden nog voorprogramma van Jonsi in de AB).



Cody ChesnuTT - Don't wanna go the other way

Soulzanger Cody ChesnuTT, vooral bekend van 'The Seed' (en dan vooral in de latere versie van The Roots), komt 10 jaar na zijn eerste album nu met een tweede op de proppen, met dit nummer als vooruitgeschoven single.
Beluister het nummer op Soundcloud


CODY - Mirror

Deense rockband, eerder in het voorprogramma van oa The National, Band Of Horses en Tindersticks, alle drie bands waar het waar iets van heeft volgens ons (vooral dan die laatste, in een iets meer poppy vorm dan). De naam staat voor 'Come On Die Young', maar voor de rest weten we er ook werkelijk niets over, behalve dat ze met 'Mirror' een mooie poprocksingle afleveren.



Cemeteries - The wilderness

Alweer een prachtig 'dreampop'-nummer van deze nieuwe Amerikaanse band van wie de eerste EP in oktober uitkwam. Hoewel, band, éénmansproject eigenlijk, maar goed, maakt niet zoveel uit, luisteren geblazen, want slecht is het zeker niet!


Corneel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten