donderdag 18 oktober 2012

Voor elk wat wils.


Dagelijks duiken er op het internet enorm veel nieuwe nummers en remixes op, haast te veel om bij te houden. Om het allemaal wat overzichtelijk te houden, proberen we af en toe enkele hoogtepunten hieruit te bundelen op onze blog. Deze keer is de volgende selectie uit de bus gekomen:

- Atlas Genius - Symptoms (Wild Cub remix)
Een uiterst geslaagde remix van het sowieso al schitterende origineel (ook een grote aanrader!) van Atlas Genius. Ruikt nog geen heel klein beetje naar Miike Snow.



- Clock Opera - Once and for all
De nieuwe single van één van de (terechte) hypes van het afgelopen jaar, opnieuw een heel sterk nummer.


- Strange Talk - Cast away
Australisch electropop-bandje dat met deze single (met fantastische intro!) eigenlijk wel een hitje verdient.




- Peace - Bloodshake
Hipstervoer, typisch Brits nieuw bandje dat wil klinken als Foals en dergelijke, een pak minder sterk dan die laatste maar toch net voldoende om hier een vermelding te krijgen.



- Jake Bugg - Lightning bolt
Very Bob Dylan, hij klinkt ongeveer 3 keer zo oud als hij is, maar zeker in Nederland (het clipje werd ook opgenomen in Amsterdam) scoort hij wel al een klein hitje. Voor de liefhebbers.


Gabriel Bruce - Perfect weather
Heel speciale, diepe stem, Bauhauss-achtig, moeilijk te omschrijven verder (zelf eens luisteren is dus aangeraden), alweer voor de liefhebbers waarschijnlijk.


Elementary Pinguins - Everybody knows my name especially on the dance floor
Het moeten niet altijd Kraantje Pappie of Anouk zijn qua Hollandse muziek. Prettig retro poprockliedje, niet heel speciaal, maar kom, 't is de eerste keer dat we zo'n overzicht posten, schoonheidsfoutjes zijn nog toegestaan.



Corneel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten